Slik kan du finne og leie bysykler i Europa

Slik kan du finne og leie bysykler i EuropalJeg fant denne herlige guiden på www.ryvang-sylen.no (en stilig guide laget av Momondo.no) hvor man lett kan finne ut av bysykler i utlandet. Nå vil jeg ut å reise igjen!

For noen år siden reiste jeg på en vill ferietur til Amsterdam, og gikk nesten bena av meg da jeg hvileløst vandret rundt for å utforske byens vakre krinker og kroker. Jeg så mange folk som syklet, men det falt meg ikke inn at det ville være den perfekte måten å utforske byen på. Man trenger jo ikke rase fram, men kan nonchalant rulle fram gjennom byen, og se alt man vil se , uten å bli sliten eller få vannblemmer.

Så har man mer energi til kveldene og kan bruke bena til dansing på klubb framfor å stelle med gnagsårene sine. Med bysykkelsystemet slipper man også å bekymre seg for å få sykkelen sin (eller deler av den) stjålet mens den er låst. Man bare setter sykkelen tilbake i en av sykkelstasjonene som er overalt, og henter en ny når man vil sykle igjen. Deilig! Guiden viser til sykkelutleie i Amsterdam, Paris, Nice, Berlin og London, og inneholder all informasjon man trenger for å ta i bruk systemet. I tillegg kan man inspireres av noen tips om hvor man kan dra på sykkeltur, og morsomme fakta om disse byene.

Må ses!

Slik kan du finne og leie bysykler i Europal